torstai 8. heinäkuuta 2010

Seksihelle?



Juuri niin kuin Iltasanomat maanmainiolla journalistisella otteella taannoin otsikoi: onpas seksikäs helle. Sinkkunaisiakin kehotetaan nappaamaan äkkiä kesäkolli, sillä seksikin tuntuu kesällä paremmalta.

Oma teoriani on, että koska olen luotettavista lähteistä (mm. Cosmopolitan) lukenut, että hien haju stimuloi feromoneja, on nihkeä iho se juttu näin heinäkuun auringossa, ja että koska punainen on tunnetusti eroottinen väri, antaa kirkkaaksi palanut iho vetävän lisäsäväyksen ihan toisella tavalla kuin vaikkapa pelkkä huulipuna. Liian varhaiset aamut jolloin nukkuminen ei valon vuoksi onnistu, olisivat ainakin otollista aikaa jolleivät silmät olisi väsymyksestä ristissä.

Joopa joo. Siinä missä talvipakkasilla toivoin siihen paljon puhuttuun kasvihuoneilmiöön vähän lisää vipinää, olen muutaman ei-niin-suihkunraikkaana vietetyn päivän jälkeen vaihtanut kantaani ja todennut, ettei arktisissa olosuhteissa sittenkään ole mitään vikaa ja että alan ihan mielelläni kutistamaan sitä hiilijalanjälkeäni.

Olkoonkin että vaihdan mielipidettäni uudestaan viimeistään marraskuuhun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti