tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kesäkissa.

Otin kesäkissan.

Kuvassa kesäkissa. Kissa ei ole yhtä jörö kuin kuvassa. 


En ole eläintensuojeluaktiivi, mutta koska totesin omaavani ylimääräistä aikaa, lupauduin Pirkanmaan eläintensuojelulaitoksen sijaiskodiksi. Motiivini olivat varsin itsekkäitä, sillä pidän lemmikeistä, mutten yksin asuvana opiskelijana halua sitoutua sellaiseen ikiomaan.

Niinpä majoitan noin kuukauden ajan noin 1-vuotiasta narttukissaa nimeltä Foxy. Itse tosin syystä tai toisesta kutsun sitä lähinnä Fuksiksi, Fisuksi tai pelkäksi kissaksi - paitsi öisin jolloin se on "oo nyt vittu hiljaa".

Foxy on punaruskea, seurallinen ja juuri leikattu. Sen lunastusmaksu on Pesulta 100 euroa. Tämä teksti on sikäli mainos, että mikäli joku kaipaa sellaista kiehnääjätyyppistä ja seurallista kissaa, on Foxy vaihtoehto. Minun puolestani Foxya voi tulla ihan katsomaankin. Oikean (ja fiksun) eläintensuojelukannanoton voi lukea vaikkapa täältä. 

Yleisesti ottaen hoitokotitoiminta on hyvä vaihtoehto hätäisille lemmikkipäätöksille.  

P.S. Kissoja on vaikea kuvata. Lisäksi olen koiraihminen.

3 kommenttia:

  1. Aaaw kyllä mää voisin tulla tuota katsomaan vaikken kissaa halua ottaakaan :D Ja sun parveketta! Näyttää hauskalta. (Meinasin kirjoittaa että siistiltä, mutta jotenkin nyt vähän tuntuu siltä että vaikka olisinkin käyttänyt siistiä merkityksessä cool, se ois ehkä vähän väärä sana)

    VastaaPoista
  2. Joo, siisti on mun parvekkeen suhteen todellakin vähän väärä sana - oon luopunut siistin tytön imagosta ja todennut muistuttavani enemmän rappiopoikamiehiä.
    Mut tervetuloa siitä huolimatta :D

    VastaaPoista
  3. Juu oisin itekki voinu ottaa kesäkissan, mutta kun luen näitä juttuja aina pari kuukautta myöhässä, ni ei sitten. Ja meilläkin oli kissa joskus aikonaan, mutta kun satutaan asua moottorittien vieressä niin se meni sit juoksee auton alle O_o

    VastaaPoista